Hartige crêpes met gebakken eieren

Heerlijke hartige pannenkoeken

A plate of savory crepes with fried egg, with a few baby spinach leaves on the side for garnish
goal Muscle Building
Total time 20 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 300
Protein 36 g
Fat 13 g
KH 8 g
Ingredients …

2 Persons

Deine Einkaufsliste

10 g Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
2 plakjes kipfilet of kalkoenfilet
peper, zout, verse dille

Hartige crêpes met gebakken eieren

Heerlijke hartige pannenkoeken

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Zo zou je uitgebreide ontbijt er deze zondag weleens uit kunnen zien. Hartige pannenkoeken bakken was nog nooit zo eenvoudig. Met onze Protein Pancakes bakmix ben je in een handomdraai klaar. Heerlijk goudbruin en lekker luchtig – in minder dan 5 minuten op tafel. En het gebakken eitje wordt vanzelf gebakken. Een eiwitrijker ontbijt bestaat bijna niet!

Preparation

  • Doe de Protein Pancakes bakmix en het water in een shaker of kom. Meng goed tot je een glad beslag hebt.
  • Verhit de helft van de kokosolie in een grote pan en bak 2 pannenkoeken achter elkaar. Zet even apart.
  • Vet de pan in met de rest van de kokosolie en bak op middelhoog vuur twee krokant gebakken eieren.
  • Leg een plakje kipfilet of kalkoenfilet en een gebakken ei in het midden van elk van de pannenkoeken. Vouw alle randen om.
  • Garneer de hartige crêpes met zout, peper en verse dille.
  • Enjoy!

Onze tip

Voor een vegetarische hartige pannenkoek kun je in plaats van kip- of kalkoenfilet ook feta of geraspte kaas gebruiken.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started