Gevulde paaseieren met chocolade en kokos

Zelfgemaakte lekkernijen voor in het paasmandje

Gevulde paaseieren
goal Muscle Building
Total time 25 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 187
Protein 4 g
Fat 13 g
KH 13 g
Ingredients …

6 Persons

Deine Einkaufsliste

60 g havermout
40 g kokosschilfers
30 g Protein Cream Coconut Crisp
Protein Cream Coconut Crisp
Protein Cream Coconut Crisp
Kokos-smeerpasta met 85% minder suiker*
4.8/5
€ 5,99
200g
(€ 3,00/100 g)
3 tl Flavour Kick Vanillesmaak
Flavour Kick Vanillesmaak
Flavour Kick Vanillesmaak
Minder suiker eten en de smaak van je favoriete gezonde gerechten verbeteren was nog nooit zo makkelijk
4.3/5
€ 9,99
120 g
(€ 8,33/100 g)
3 el water
80 g pure chocolade

Gevulde paaseieren met chocolade en kokos

Zelfgemaakte lekkernijen voor in het paasmandje

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Te oud om paaseieren te gaan zoeken? Wij niet hoor! En zeker niet als het heerlijke paaseitjes met chocolade en kokos zijn. Elk paasei is met liefde bereid en dat proef je! Zelfgemaakt smaken ze het allerlekkerst en deze paaseieren toveren een glimlach op ieders gezicht. En zoals je van ons gewend bent, zijn ze heel makkelijk te maken – en ook de lijst met ingrediënten is niet lang en ingewikkeld.

Preparation

  • Ingredients:
    60 g havermout , 40 g kokosschilfers , 30 g Protein Cream Coconut Crisp , 3 tl Flavour Kick Vanillesmaak , 3 el water
    Doe de havermout, kokosschilfers, Protein Cream, Flavour Kick en water in een mixer of keukenmachine en verwerk tot een plakkerig, kneedbaar mengsel.
  • Vorm met je handen 6 kleine paaseitjes van het mengsel. Leg ze op bakpapier en zet in de koelkast.
  • Ingredients:
    80 g pure chocolade
    Smelt ondertussen de pure chocolade au bain-marie.
  • Rol de eieren met een vork door de chocolade en leg ze weer op het bakpapier.
  • Zet de paaseieren minimaal 30 minuten in de koelkast om uit te harden.
  • Enjoy!
Our tip Gevulde paaseieren met chocolade en kokos

Onze tip

Je kunt de paaseieren ook met chocoladevulling maken. Gebruik dan in plaats van de Protein Cream Cocos Crisp gewoon onze Protein Cream Hazelnoot en in plaats van de kokosvlokken, gemalen amandelen of hazelnoten.
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started