Proteïne-gehaktballetjes
De perfecte party-snack
Kom maar door met dat feestje! Met deze makkelijke hapjes ben je snel voorbereid. Ze zijn rijk aan proteïne en je kunt er heel snel, heel veel van maken! En je hebt er geen paneermeel of oud brood voor nodig. Wij zweren bij onze Protein Flakes.
Preparation
-
Meng het gehakt met ei, Protein Flakes en knoflook in een schaal.
-
Breng goed op smaak met zout, peper, paprikapoeder en peterselie.
-
Vorm met natte handen kleine balletjes van het gehakt. Bak deze vervolgens in de pan met kokosolie, totdat ze bruin kleuren.
-
Tip: Als je wilt, kun je ook nog een tomatensaus maken. Doe daarvoor alle ingrediënten van de saus in een pan en laat 20 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout. Doe dan de gehaktballetjes erbij en laat nog 5 minuten koken. Serveer met peterselie.
- Eet smakelijk!
Onze tip
In Spanje worden deze gehaktballetjes als tapas gegeten. Maar je kunt ze ook serveren als voorafje met wat proteïnebrood, olijven, diverse groenten, etc.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken