Zomerse soep: gazpacho

Koude, verfrissende soep voor op een zomerse dag

Recept voor een zomerse gazpacho
Doel shape
Totale tijd 60 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 245
Eiwitten 13 g
Vetten 14 g
KOOLHYDRATEN 11 g
Ingredients …

2 Persons

Je boodschappenlijstje

e300 330
g g
80 g
130 komkommer
0.25 witte ui
0.5 teentje ml
200 1 tl
1 el
olijfolie
peper en zout

Zomerse soep: gazpacho

Koude, verfrissende soep voor op een zomerse dag

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
De temperaturen stijgen en ons verlangen naar een verfrissende maaltijd wordt ook steeds groter. Hoogste tijd voor een heerlijke gazpacho! Voor een beetje vakantiegevoel in je eigen huis en tuin. Smakelijke groenten en knapperig proteïnebrood – meer heb je niet nodig! Deze gazpacho met brood ligt niet zwaar op de maag en verzorgt je met een extra voedingsstoffenkick dankzij de pitten en superfoods.

Preparation

  • Bak het Vegan Protein Bread volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de tomaten, paprika, komkommer, uien en knoflook in grove stukken.
  • Doe de groenten met water, wijnazijn, olijfolie, zout en peper in een mixer en pureer fijn.
  • Als het nodig is, kun je de gazpacho eerst ook nog door een zeef gieten.
  • Zet de gazpacho voor het serveren koud. Schenk de soep in een glas of schaal. Voeg eventueel nog wat peper of gesneden groenten toe.
  • Rooster het proteïnebrood, snijd het in stukken en voeg het als croutons toe aan de soep.
  • Eet smakelijk!
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen