Frambozen Cheesecake Cups
Zonder bakken en zonder toegevoegde suikers
Wie dacht dat je cheesecake alleen kunt maken met roomkaas of magere kwark in de oven, heeft het mis! De geheime ingrediënten van deze taartjes zijn noten en de fruitige smaak van onze Whey Protein. Helemaal zonder toegevoegde suikers en super lekker!
Preparation
-
Voor de bodem maal je de amandelen en dadels fijn met een mixer, tot er een kleverige massa ontstaat. Eventueel wat water toevoegen.
-
Verdeel het deeg over de 12 muffinvormpjes. Druk stevig aan. Dit is de bodem van je cheesecake. Zet in de koelkast.
-
Voor de vulling pureer je alle ingrediënten, behalve de frambozen, met een schone mixer tot een romig geheel.
-
Neem 12 el van deze mix en verdeel over de vormpjes. Strijk het glad.
-
Vervolgens het resterende mengsel mixen met de frambozen. Verdeel ook dit over de 12 vormpjes. Je kunt eventueel nog een framboos bovenop plaatsen.
-
Laat ze ca. 4 uur invriezen. Voor het serveren ca. 10 minuten laten staan bij kamertemperatuur.
- Eet smakelijk!
Onze tip
Eet jij veganistisch, maar heb je wel zin in deze cheesecake cups? Geen probleem! Vergeet de Whey Protein en vervang het door onze Vegan Proteine Aardbei of door 80 g agavesiroop.
Welke noten kan ik allemaal voor de bodem gebruiken?
Pecannoten, walnoten, cashewnoten, hazelnoten, ongezouten pinda's.

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken