Eiwitrijke pompoentaart

Koolhydraatarme Pumpkin Pie

Protein Pumpkin Pie
goal Muscle Building
Total time 110 mins
Schwierigkeit Easy
Nutritional value (per portion)
Kcal 104
Protein 10 g
Fat 5 g
KH 3 g
Ingredients …

1 Persons

Deine Einkaufsliste

1.
Voor het deeg:
100 g amandelmeel (of havermeel)
30 g stevia
30 g Kokosolie
Kokosolie
Kokosolie
Allrounder voor keuken & lichaam
4.8/5
€ 6,99
320 g bokaal
(€ 21,84/1 kg)
1 ei (grootte L)

2.
Voor de vulling:
300 g pompoenpuree
2 eieren
150 ml halfvolle melk (1,5% vet)
50 g Whey Cinnamon 420 g - Replacement
Whey Cinnamon 420 g - Replacement
Whey Cinnamon 420 g - Replacement
4.8/5
19.9900

()
stevia

Eiwitrijke pompoentaart

Koolhydraatarme Pumpkin Pie

Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Of het nu voor Halloween, Thanksgiving of Kerst is, een pompoentaart is het perfecte dessert voor speciale gelegenheden. Ben je op zoek naar een gezondere, suikervrije taart? Dan is dit recept echt iets voor jou. Onze romige Whey Protein kun je goed in de pompoenvulling verwerken. Zo zorg je voor een zoete smaak zonder toegevoegde suikers.

Preparation

  • Meng voor de bodem het amandelmeel en de stevia in een kom. Voeg de kokosolie en het ei toe en kneed goed tot een gladde deegbal ontstaat. Voeg eventueel nog wat bloem toe.
  • Wikkel de deegbal in huishoudfolie en laat 20 minuten afkoelen. Verwarm vervolgens de oven voor op 180 graden (boven- / onderwarmte).
  • Haal het deeg uit de koelkast en rol het voorzichtig uit op een met bloem bestoven werkblad. Doe het deeg in een ingevette taartvorm (Ø 24 cm). Druk met je handen tot aan de rand.
  • Maak met een vork een paar gaatjes in het deeg en bak het 10 minuten voor in de oven.
  • Meng ondertussen alle ingrediënten voor de vulling in een grote kom tot een glad mengsel. Breng indien nodig op smaak.
  • Doe het pompoenmengsel in de voorgebakken schaal en strijk het glad. Bak 50-60 minuten in de oven. Je kunt de taart het beste afdekken met aluminiumfolie of bakpapier.
  • Laat de pompoentaart afkoelen en snijd hem in 12 stukken.
  • Enjoy!
Free Body Check

Want to improve your nutrition? Our Body Check will help!

  • Personal BMI Calculation
  • Helpful nutrition advice
  • Products to help hit your goal
Get started