Protein Brownies met kokosglazuur
Een onweerstaanbaar lekkere combinatie
Knapperige kokosvlokken in een romige spread. Dat is onze Protein Cream Coconut Crisp. Als je het potje nog niet leeggelepeld hebt, smeer het dan op deze heerlijk chocoladige brownies. Onweerstaanbaar lekker, en met 85% minder suiker.
Preparation
-
Meng de brownie-bakmix met de melk tot je een glad deeg hebt.
-
Doe het deeg in de meegeleverde bakvorm en bak de brownie 12 tot 15 minuten op 175 graden.
-
Laat de brownie eerst afkoelen en bestrijk vervolgens met de Protein Cream.
-
Strooi er ten slotte nog wat kokosvlokken overheen.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken