Chocolade croissant

Zoete chocola in bladerdeeg!

Recept croissant met chocolade
Doel muscle_building
Totale tijd 25 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 281
Eiwitten 5 g
Vetten 21 g
KOOLHYDRATEN 18 g
Ingredients …

6 Persons

Je boodschappenlijstje

Wij hebben 6 croissants van het deeg gebakken. 1 croissant bevat 281 kcal en 5 g proteïne.
1 Bladerdeeg
90 g Protein Cream Hazelnoot
Protein Cream Hazelnoot
Protein Cream Hazelnoot
Chocoladepasta met 85% minder suiker.
4.8/5
€ 4,99
200 g
(€ 2,50/100 g)
1 Eigeel

Chocolade croissant

Zoete chocola in bladerdeeg!

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Zoete croissants van slechts 3 ingrediënten. Je hebt zin in iets lekkers, maar wilt absoluut suiker vermijden? Onze onweerstaanbare Protein Cream is de oplossing! Een subtiele hazelnootsmaak in een jasje van bladerdeeg.

Preparation

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Rol het bladerdeeg uit. Snijd 3 evengrote rechthoeken uit. Snijd deze nogmaals diagonaal door.
  • Nu 15 g Protein Cream op de lange kant smeren. Vervolgens het deeg tot aan de punt oprollen.
  • Croissants met eigeel besmeren en voor 20 min. bakken.
  • Eet smakelijk!

Onze tip

In plaats van hazelnootsmaak, kun je ook onze Protein Cream Kokosnoot gebruiken.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen