Chocolade croissant
Zoete chocola in bladerdeeg!
Zoete croissants van slechts 3 ingrediënten. Je hebt zin in iets lekkers, maar wilt absoluut suiker vermijden? Onze onweerstaanbare Protein Cream is de oplossing! Een subtiele hazelnootsmaak in een jasje van bladerdeeg.
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg uit. Snijd 3 evengrote rechthoeken uit. Snijd deze nogmaals diagonaal door.
-
Nu 15 g Protein Cream op de lange kant smeren. Vervolgens het deeg tot aan de punt oprollen.
-
Croissants met eigeel besmeren en voor 20 min. bakken.
- Eet smakelijk!
Onze tip
In plaats van hazelnootsmaak, kun je ook onze Protein Cream Kokosnoot gebruiken.
Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken