Carrot cake muffins
Simpele cupcakes bakken
Wat mag er in de lente echt niet ontbreken? Precies, carrot cake! De geraspte wortels maken de muffins erg smeuïg en bieden ook de nodige voedingsstoffen. Onze tip voor clean glazuur: gebruik onze Protein Cream Kokosnoot om suiker en tijd te besparen!
Preparation
-
Meng in een kom de eieren, yoghurt, appelmoes en suikeralternatief door elkaar. Voeg als laatste ook de wortelrasp toe.
-
Voeg nu het meel, Whey Protein, bakpoeder en kaneel toe en meng tot er een deeg ontstaat. Roer nu ook de rozijnen door het deeg.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Nadat de muffins zijn afgekoeld, versier je ze met Protein Cream.
- Eet smakelijk!
Onzep
Je kunt het speltmeel ook vervangen door amandelmeel. Dan heb je een glutenvrije, koolhydraatarme variant.

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken