Carrot cake muffins

Simpele cupcakes bakken

Carrot cake muffins recept
Doel muscle_building
Totale tijd 35 mins
Moeilijkheid Easy
Voedingswaarden (per portie)
kcal 162
Eiwitten 10 g
Vetten 5 g
KOOLHYDRATEN 20 g
Ingredients …

12 Persons

Je boodschappenlijstje

2 Eieren
150 g Skyr yoghurt
120 g Appelmoes
80 g Erythritol of stevia
2 Geraspte wortels
180 g Speltmeel
50 g Whey Protein Hazelnoot
Whey Protein Hazelnoot
Whey Protein Hazelnoot
De hoogste kwaliteit eiwit uit weidemelk van grasgevoerde koeien.
4.6/5
€ 29,99
750 g
(€ 39,99/1 kg)
2 tl Bakpoeder
1 tl Kaneel
70 g Rozijnen
100 g Protein Cream Coconut Crisp
Protein Cream Coconut Crisp
Protein Cream Coconut Crisp
Kokos-smeerpasta met 85% minder suiker*
4.8/5
€ 4,99
200g
(€ 2,50/100 g)

Carrot cake muffins

Simpele cupcakes bakken

Door:
Receptontwikkelaar & Content Editor
Candy is ecotrofoloog en verantwoordelijk voor alle recepten in ons magazine. Dankzij haar expertise en ervaring weet ze precies hoe ze gerechten moet bedenken die zowel lekker als gezond zijn.
Wat mag er in de lente echt niet ontbreken? Precies, carrot cake! De geraspte wortels maken de muffins erg smeuïg en bieden ook de nodige voedingsstoffen. Onze tip voor clean glazuur: gebruik onze Protein Cream Kokosnoot om suiker en tijd te besparen!

Preparation

  • Meng in een kom de eieren, yoghurt, appelmoes en suikeralternatief door elkaar. Voeg als laatste ook de wortelrasp toe.
  • Voeg nu het meel, Whey Protein, bakpoeder en kaneel toe en meng tot er een deeg ontstaat. Roer nu ook de rozijnen door het deeg.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Nadat de muffins zijn afgekoeld, versier je ze met Protein Cream.
  • Eet smakelijk!

Onzep

Je kunt het speltmeel ook vervangen door amandelmeel. Dan heb je een glutenvrije, koolhydraatarme variant.
Jouw Body Check

Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!

  • Persoonlijke BMI-berekening
  • Handige voedingstips
  • De juiste producten om jouw doel te bereiken
Nu beginnen