Bananenbrood met chocolade
zonder toegevoegde suiker
Bananenbrood is altijd een hit! Onze tip: als je een beetje Protein Cream door het deeg roert, stil je ook meteen de zoete chocoladetrek! En dat allemaal met 85% minder suiker.
Preparation
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de havervlokken, Whey Protein, kaneel en bakpoeder in een kom door elkaar.
-
Plet in een aparte kom de bananen en meng ze met het eiwit, de appelmoes en melk door elkaar.
-
Meng de droge ingrediënten door de vochtige ingrediënten tot je een glad deeg hebt. Meng vervolgens de walnoten erdoorheen.
-
Doe het deeg in een ingevette bakvorm. Laat de Protein Cream ab bain-marie vloeibaar worden en lepel het over het beslag.
-
Bak het bananenbrood ongeveer 45-50 minuten in de oven.
- Eet smakelijk!

Jouw Body Check
Wilt u uw voeding verbeteren? Onze Body Check zal helpen!
- Persoonlijke BMI-berekening
- Handige voedingstips
- De juiste producten om jouw doel te bereiken