Gnocchi met ricotta en aspergepeso Luchtige, huisgemaakte gnocchi met ricotta, geserveerd met een frisse lentepesto gemaakt van groene asperges, doperwten en basilicum. Ontzettend lekker, maar ook heel leuk om te maken.
Zoete aardappelfrietjes met romige eiwitdip Deze ovengebakken zoete aardappelfrietjes worden geserveerd met een romige, eiwitdip op basis van yoghurt en Whey Protein-eiwitpoeder, en op smaak gebracht met gerookte paprika en knoflook.
Gesmolten chocoladetaart Er zijn niet veel dingen lekkerder dan een lekker kleffe chocolade-lavacake als toetje. We hebben de klassieker nog een beetje beter gemaakt door er een lepel van onze Protein Cream hazelnoot aan toe te voegen. Serveer de gesmolten chocoladetaart met een lepel yoghurt – een frisse, romige topping als tegenhanger voor de zoetheid van de
Eiwitrijke frambozen-yoghurtijslolly’s Deze frambozen-yoghurtijsjes zijn heel makkelijk te maken en een lekkere, coole manier om je eiwitinname te verhogen. Heerlijk om af te koelen op een warme zomerdag of na afloop van een intensieve trainingssessie. De combinatie van bevroren frambozen en onze Whey Protein in de smaak framboos met een beetje witte chocolade zorgt voor een fruitige, romige traktatie.
Eiwitrijke mueslirepen Met onze Protein Muesli kun je meer dan alleen maar lekker ontbijten. We hebben de muesli gebruikt om er stevige, eiwitrijke pindakaas-mueslirepen van te maken. De repen hebben een heerlijk milde pindasmaak en je hebt er slechts een paar basisingrediënten voor nodig. Wil je ze liever iets zoeter? Smeer dan vlak voordat ze de koelkast ingaan nog een
Toast met pittige zwarte bonen en chipotle Een pittige variant van de klassieker ‘beans on toast’ (bonen op toast). Met een topping van zwarte bonen en chipotle, verse tomatensalsa en verkruimelde feta. Geserveerd met een knapperig sneetje geroosterd proteïnebrood.
Bloemkoolnacho’s Met dit eenvoudige recept voor bloemkoolnacho’s maak je iedereen blij. Als toppings voor het eenpansgerecht gebruiken we pulled chicken, zwarte bonen en cheddar, even verwarmd tot de kaas mooi goudbruin van kleur is. Daarna voegen we een frisse garnering op basis van yoghurt, salsa en een heerlijke koriander-cashewnotendressing toe.
High Protein ontbijtsandwich Deze eiwitrijke ontbijtsandwich heeft alles wat je je maar kunt wensen om de dag goed mee te beginnen – heerlijk zacht brood, een gebakken eitje, avocadopuree, magere bacon en verse spinazie.
Sesamnoedels met garnalen De kruidige pindadressing is het grote geheim van deze overheerlijke sesamnoedels met garnalen en verse groenten. Voor de pasta hebben we sobanoedels gebruikt, omdat die ook koud heel lekker zijn en een beetje een nootachtige smaak hebben die goed bij de dressing past.
Shakshuka voor de lente Een heerlijk frisse shakshuka, met doperwten, asperges en courgette – perfect voor het voorjaar. Een heerlijk brunch- of lunchgerecht met een mooie groene kleur. Bestrooid met een beetje verkruimelde feta en gehakte peterselie om het gerecht extra smaak te geven. Serveer de groene shakshuka met een paar sneetjes Protein Bread om in de gepocheerde eieren te
Pasta met worstjes, boerenkool en champignons Worst door de pastasaus is een eenvoudige manier om veel smaak aan je pasta toe te voegen. Wij eten deze pasta met worstjes het liefst met stevige groenten zoals kastanjechampignons en boerenkool, maar je kunt de groente naar smaak variëren of aanpassen aan het seizoen.
Hartige galettes met babyspinazie, ham en gruyère Een galette is een traditioneel gerecht uit Bretagne. Een hartige crêpe, meestal gemaakt van boekweitmeel en gevuld met heerlijke ingrediënten zoals in dit geval gruyère, ham, ei en babyspinazie. Met behulp van onze Protein Pancakes-bakmix hebben we de galettes van een extra portie eiwit voorzien.