L-glutamine

“Specialist op het gebied van spierherstel”

Gratis shaker
  • L-Glutamine Blik
Direct leverbaar
120 capsules (120 g)
24,99 €
(24,50 €/100g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Vitaliteit symbool
Multitalent L-glutamine
Voor een beter spierherstel
Veganistisch symbool
Veganistische capsules
Plantaardige capsules - zonder dierlijke gelatine
Zuiver plantaardige symbool
Zuiver plantaardig gewonnen
Plantaardig gefermenteerde premium
L-glutamine
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Geproduceerd volgens de strengste richtlijnen en standaarden.
Aroma symbool
Natuurlijke smaak
100% vrij van kunstmatige aroma's
Ingrediënten

L-glutamine (82,3%), veganistische capsules (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren)

Info

Voedingssupplement

Bijzondere ingrediënten per portie
aminozuren
L-glutamine 3400 mg
Nota bene
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Dosering & bereiding

Neem na de training 4 capsules met voldoende vloeistof in. Bij meer dan 3 trainingseenheden per week adviseren wij dagelijks 4 capsules in te nemen.

Onze glutamine-tip

Omdat stress zorgt voor een snelle daling in glutamine, is een extra inname ervan handig bij zowel sport als stress in het dagelijkse leven.

Aanbevolen tijdstip
  • 's Morgens
  • 's Avonds
  • Na de training
Gemiddelde klantbeoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar op Nederlands.
Veelgestelde Vragen
Welke voordelen heeft plantaardige glutamine? 

We kiezen er bewust voor om plantaardige voedingsstoffen te gebruiken. Zo maken we zowel de inhoud als het capsulemateriaal van plantaardige bronnen. Op die manier kunnen we 100% veganistische kwaliteit en een zo groot mogelijke biologische waarde garanderen.

Verwerken jullie mensenharen voor de L-glutamine? 

We willen absoluut niets te maken hebben met minderwaardige extractieprocessen uit mensenharen of eendenveren. Deze productiemethode is duidelijk goedkoper, maar volgens onze kwaliteitseisen niet aanvaardbaar.

Is foodspring L-glutamine veganistisch?

Zodat ook vegetariërs en veganisten kunnen profiteren van de hoogwaardige L-glutamine, hechten we zowel aan de binnen- als buitenkant veel belang aan zuiver plantaardige voedingsstoffen. En wees eens eerlijk: wie zou er nu een voedingssupplement nemen dat gebaseerd is op mensenharen, eendenveren en slachtafval? Wij in ieder geval niet.

Is L-glutamine ook geschikt voor vrouwen?

Het spierstelsel bestaat voor 60% uit L-glutamine. Daarom is het essentieel om over genoeg aminozuren te beschikken, voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel het lichaam zelf L-glutamine aanmaakt, hebben sporters meer behoefte aan aminozuren. Als er een tekort is aan L-glutamine, dan kan dit leiden tot rustfases die langer duren dan normaal. Daarom raden we elke mannelijke en vrouwelijke sporter aan om zich te voorzien van genoeg L-glutamine.

Bij welke sport helpt L-glutamine?

Zowel bij duursport als teamsport. L-glutamine draagt bij tot een snelle regeneratie. Daar profiteert iedereen van die regelmatig aan sport doet.