L-carnitine

“"Maak L-carnitine onderdeel van je trainingsroutine "”

4.5/5 559 beoordelingen
4.5 5 559
foodspring L-carnitine https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/6/160208-kldosen-l-carnitin_1_1.png
  • L-Carnitine Blik
Direct leverbaar
120 capsules (90 g)
€ 24,99
(€ 27,77/100g) Incl. btw & plus Verzending
Premium symbool
Grondstof Carnipure®
Premium L-carnitine uit Zwitserland
Veganistisch symbool
Veganistische capsules
Plantaardige capsules - zonder dierlijke gelatine
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Zorgvuldig gekozen grondstoffen, hoogwaardig verwerkt
Ingrediënten

Carnipure tartraat (81%), veganistische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren)

Info

Voedingssupplement

Bijzondere ingrediënten per portie
Carnipure tartraat 1770 mg
waarvan L-carnitine 1200 mg
Nota bene

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Kan sporen bevatten van gluten, eieren, soja en melk (incl. lactose).

Dosering & bereiding

Neem dagelijks 's morgens of voor de training 3 capsules met voldoende vloeistof in.

Aanbevolen tijdstip

  • 's Morgens
  • Voor de training
Gemiddelde klantbeoordeling

top

top

Works, but not recommended for travel

The L-carnitin is packaged in capsules filled with white powder, which might prove troublesome if you are flying with an airplane with hand-luggage. Otherwise, good quality of the product

L-carnitine

Werkt super!

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Wat is Carnipure®?

Carnipure® is een Zwitserse leverancier van carnitine van topkwaliteit. Het bedrijf werkt al 25 jaar continu aan het verbeteren van de kwaliteit.

Wat maakt Carnipure® anders?

Carnipure® wordt vooral gekenmerkt door de hoge dosis actieve stof (1000mg) per portie. De voedselveiligheid ervan is meerdere malen officieel bevestigd.

Waarom zou ik carnitine nemen?

Je lichaam maakt zelf voldoende L-carnitine aan. Maar als het L-carnitine mist tijdens de spieropbouw en intensieve fysieke activiteit, zal het extra energiereserves halen uit eiwitten in je lichaam (bijvoorbeeld je spieren) in plaats van uit vetreserves.

Waarom veganistische carnitine?

L-carnitine komt bijna uitsluitend voor in vlees en zuivelproducten. Daarom is het niet altijd gemakkelijk, vooral voor veganisten, maar ook voor vegetariërs, om extra carnitine aan hun dieet toe te voegen. Daarom gebruiken we pure veganistische capsuleschelpen van natuurlijke cellulose. Bovendien zijn plantaardige capsules van hoge kwaliteit veel smakelijker dan hun dierlijke tegenhangers uit slachthuisafval.