L-carnitine

“Figuurtraining met L-carnitine”

Gratis shaker
  • L-Carnitine Blik
Direct leverbaar
120 capsules (90 g)
24,99 €
Incl. btw (27,77 €/100g)
- 10% korting
Premium symbool
Grondstof Carnipure®
Premium L-carnitine tartraat uit Zwitserland
Veganistisch symbool
Veganistische capsules
Plantaardige capsules - zonder dierlijke gelatine
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Zorgvuldig gekozen grondstoffen, hoogwaardig verwerkt
Ingrediënten

Carnipure tartraat (81%), veganistische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren)

Info

Voedingssupplement

Bijzondere ingrediënten per portie
Carnipure tartraat 1770 mg
waarvan L-carnitine 1200 mg
Nota bene

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Kan sporen bevatten van gluten, eieren, soja en melk (incl. lactose).

Dosering & bereiding

Neem dagelijks 's morgens of voor de training 3 capsules met voldoende vloeistof in.

Onze carnitine-tip

L-carnitine zal uiteindelijk ook de stemming verbeteren. Door een verbeterde energievoorziening kunnen psychische belastingen ook beter worden verwerkt.

Aanbevolen tijdstip

  • 's Morgens
  • Voor de training
Gemiddelde klantbeoordeling

L-carnitine

Werkt super!

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Waarom blinkt Carnipure® uit?

Het geregistreerde merk Carnipure® staat voor topkwaliteit qua carnitine. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen de Zwitserse grondstofleveranciers het product verder. In nauwe samenwerking met universiteiten en klinische studies ontstaan er waardevolle inzichten voor diëten.

Waardoor is Carnipure® zo speciaal?

Carnipure® onderscheidt zich voornamelijk door de hoge werkzame stofdosis (1000 mg) per portie. De voedselveiligheid ervan werd al meermaals officieel bevestigd.

Kan L-carnitine de spierdefinitie of het dieet ondersteunen?

De basis van spierdefinitie of body shaping is een dagelijks calorieverlies. L-carnitine heeft in het lichaam onder andere de functie om voedingsvetten naar de mitochondriën te transporteren. Daar worden ze verder omgezet in energie. Bovendien wordt er in onderzoeken steeds meer vastgesteld dat er een positieve correlatie is tussen de inname van L-carnitine en meer energie tijdens het sporten.

Waarom is het de moeite waard om carnitine in te nemen?

In principe kan het lichaam zelf genoeg L-carnitine aanmaken. Aangezien een hoger carnitine-niveau voornamelijk voor sporters een positief effect kan hebben, raden we aan om extra L-carnitine in te nemen. Bij figuurtraining en intensieve inspanningen valt het lichaam in geval van gebrek aan L-carnitine niet terug op vetreserves. Dit zouden we wel willen, maar het lichaam valt dan terug op eiwit als energiebron. Met L-carnitine van foodspring kan dit effect tegengewerkt worden.

Waarom kiezen jullie voor veganistische carnitine?

L-carnitine komt bijna uitsluitend in vlees- en zuivelproducten voor. Daarom is het vooral voor veganisten, maar ook voor vegetariërs niet gemakkelijk om via de voeding extra carnitine in te nemen. Daarom kiezen we voor zuiver veganistische capsulehulzen van natuurlijke cellulose. Trouwens: hoogwaardige plantaardige capsules zijn duidelijk smakelijker dan hun dierlijke tegenhanger uit slachtafval.