L-carnitine

“Figuurtraining met L-carnitine”

  • L-Carnitine Blik
Direct leverbaar
120 capsules (90 g)
€ 24,99
(€ 27,77/100g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Premium symbool
Grondstof Carnipure®
Premium L-carnitine tartraat uit Zwitserland
Veganistisch symbool
Veganistische capsules
Plantaardige capsules - zonder dierlijke gelatine
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Zorgvuldig gekozen grondstoffen, hoogwaardig verwerkt
Ingrediënten

Carnipure tartraat (81%), veganistische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren)

Info

Voedingssupplement

Bijzondere ingrediënten per portie
Carnipure tartraat 1770 mg
waarvan L-carnitine 1200 mg
Nota bene

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Kan sporen bevatten van gluten, eieren, soja en melk (incl. lactose).

Dosering & bereiding

Neem dagelijks 's morgens of voor de training 3 capsules met voldoende vloeistof in.

Onze carnitine-tip

L-carnitine zal uiteindelijk ook de stemming verbeteren. Door een verbeterde energievoorziening kunnen psychische belastingen ook beter worden verwerkt.

Aanbevolen tijdstip

  • 's Morgens
  • Voor de training
Gemiddelde klantbeoordeling

Works, but not recommended for travel

The L-carnitin is packaged in capsules filled with white powder, which might prove troublesome if you are flying with an airplane with hand-luggage. Otherwise, good quality of the product

L-carnitine

Werkt super!

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Wat onderscheidt Carnipure®?

Het geregistreerde handelsmerk Carnipure® staat voor premium kwaliteit in carnitine. De Zwitserse leverancier ontwikkelt het product al meer dan 25 jaar verder. In nauwe samenwerking met universiteiten en klinische studies worden zo waardevolle resultaten voor de voedingssector behaald.

Wat maakt Carnipure® anders?

Carnipure® wordt vooral gekenmerkt door de hoge dosis actieve stof (1000mg) per portie. De voedselveiligheid ervan is meerdere malen officieel bevestigd.

Kan L-Carnitine spierdefinitie of een dieet ondersteunen?

De basis van spierdefinitie of afvallen is een dagelijks tekort aan calorieën. L-carnitine neemt onder andere de functie over van het transport van voedingsvetten naar de mitochondriën in het lichaam, waar ze verder worden verwerkt tot energie. Daarnaast hebben studies herhaaldelijk positieve correlaties aangetoond tussen de inname van L-carnitine en meer energie in de sport..

Waarom is het de moeite waard om carnitine te nemen?

In principe kan het lichaam zelf voldoende L-carnitine produceren. Omdat een hoger carnitinegehalte vooral voor sporters positieve effecten kan hebben, is het raadzaam om extra L-carnitine toe te voegen. Bij een tekort aan L-carnitine gaat het lichaam niet over op zijn vetreserves zoals de bedoeling is tijdens een dieet en intensieve training. In plaats daarvan richt het zich tot eiwitten als energiebron. L-carnitine van foodspring kan dit proces tegengaan.

Waarom veganistische carnitine?

L-carnitine komt bijna uitsluitend voor in vlees en zuivelproducten. Daarom is het niet altijd gemakkelijk, vooral voor veganisten, maar ook voor vegetariërs, om extra carnitine aan hun dieet toe te voegen. Daarom gebruiken we pure veganistische capsuleschelpen van natuurlijke cellulose. Bovendien zijn plantaardige capsules van hoge kwaliteit veel smakelijker dan hun dierlijke tegenhangers uit slachthuisafval.