Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Veganistische fitness foods

Wil je een low carb dieet zonder jojo-effect? Of gewoon altijd low carb eten? Dat is enkel mogelijk als je kiest voor gezonde vetten, hoogwaardige proteïnen en een doordachte, evenwichtige voeding. Het low carb finest fitness food van foodspring helpt je om je doel te bereiken.


“foodspring low carb producten zijn door voedingsdeskundigen ontwikkeld en geschikt voor een low carb voeding. Een low carb voedingsplan kan helpen om lichaamsvet af te breken. Een evenwichtige voeding met natuurlijke levensmiddelen mogen we ook bij een low carb voedingsplan niet vergeten.”


Omdat in low carb fases koolhydraten - de belangrijkste energiebron van je lichaam - worden verminderd, moet er iets anders voor in de plaats komen waaruit je lichaam energie kan halen. Onze tip: gezonde vetten. Biologische kokosolie en biologische pindakaas zijn uitstekend geschikt om mee te koken, terwijl noten en bessen of Protein Bars een ideale snack voor tussendoor zijn.

Je hoeft dus niets te missen. Veganistische proteïne, muffins of snacks als tussendoortje zijn net zo veelzijdig als recepten met veganistische voeding voor spieropbouw of om af te vallen.

Proteïne shakes zijn niet alleen geschikt voor na de training, maar ook 's ochtends in je muesli of als alternatief voor een low carb milkshake 's middags. Bevat muesli 's ochtends toch nog te veel koolhydraten? Geen probleem - probeer het eens met wit bio chia zaad of heerlijk proteïnebrood.

Hoogwaardige supplementen ondersteunen je workout en je regeneratie als je energie tekortkomt of erg intensief traint.