Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Koken & bakken – snel en gemakkelijk


Simpele recepten en gezond koken kunnen heel goed samengaan. Je hoeft echt geen sterrenkok te zijn of urenlang achter het fornuis te staan om een goede en gezonde maaltijd klaar te maken. Onze kook- & bakproducten bewijzen zonder enige twijfel dat snelle recepten ook goed kunnen zijn voor lichaam en geest.

Wij bieden ingrediënten die bijdragen aan een gezond voedingspatroon. Smart Cooking betekent voor ons: minimale inspanning voor een maximaal voordeel voor je lichaam. En dat werkt alleen met innovatieve producten van de hoogste kwaliteit – en dat is precies wat foodspring te bieden heeft.

“De producten zijn echte allrounders en hebben een superhoog gehalte aan voedingsstoffen - vooral dankzij de zorgvuldige selectie van grondstoffen.”

De superfoods van foodspring van gecertificeerde biologische teelt bieden een bijzonder hoge concentratie aan vitale stoffen en een onvervalste kwaliteit.

Het gebruik van kokosolie in plaats van margarine of boter om in te bakken zorgt voor een gezonde bereidingswijze. Onze kokosolie is koudgeperst en afkomstig uit eerlijke handel.

Onze biologische pindakaas bevat waardevolle vetten uit noten en de combinatie met de geweldige smaak van geroosterde pinda's, inclusief schil, zorgt voor een smaakvolle toevoeging aan eenvoudige gerechten.