Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

De producten in deze categorie zorgen er niet direct voor dat je afvalt, maar als je ze op de juiste manier consumeert, kunnen ze je helpen om je afvaldoelen te bereiken. Is het jouw doel om af te vallen? Dan is het belangrijk om je aan een caloriearm dieet te houden en overdag voldoende te bewegen. Ook moet je ervoor zorgen dat je elke dag voldoende drinkt, een gevarieerd en uitgebalanceerd eetpatroon hebt en een gezonde levensstijl aanhoudt.

Op een gezonde manier in vorm komen


Bij foodspring blijven we ver weg van crashdiëten en eetstoornissen. Ons doel: duurzaam afvallen zonder valse beloftes, en meer power in je dagelijks leven. We bieden je geen wonderdieetpil en doen niet alsof je je trainingen kunt overslaan. Maar onze speciaal ontworpen producten helpen je wel om je afvaldoelen sneller te bereiken.

We zijn er trots op dat we met onze Shape Shake 2.0 een shake hebben ontwikkeld die alles biedt wat je nodig hebt voor een maaltijdvervanger. Wat is er zo speciaal aan? De shake is verzadigend, is verkrijgbaar in een paar geweldige smaken en bevat hoogwaardig NZMP wei-eiwit van grasgevoerde koeien. Bovendien hebben we ook een plantaardige versie, de Vegan Shape Shake.


"De shaping-producten van foodspring zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Duitsland geproduceerd."


Alle dieetproducten van foodspring worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd en worden onderworpen aan de hoogste kwaliteitsvoorschriften, volgens HACCP- en ISO-normen. De ontwikkeling van de afzonderlijke producten is gebaseerd op de nieuwste voedingswetenschappelijke inzichten en actuele studies op het gebied van dieetonderzoek.