Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Toepassing voor de training

Wat je voor de training eet, bepaalt wat je kunt presteren. Koolhydraten zijn je belangrijkste energieleverancier. Dit betekent: zoveel mogelijk carbs. 


“De juiste voeding voor de training is essentieel om te presteren. Supplementen kunnen helpen bij kracht- en conditietraining, maar ook bij de training voor je strandfiguur.” 


foodspring biedt je pre-workout supplementen van de hoogste kwaliteit. BCAA's voor de training beschermen je spieren als je een keer langer of intensiever traint. L-arginine zorgt zelfs bij de meest intensieve trainingen voor meer kracht en uithoudingsvermogen. De ideale partner voor de training van je lichaam is L-carnitine. Dankzij de aminozuren krijg je meer energie, voor gedefinieerde spieren en een mooi lichaam. Voor meer kracht en uithoudingsvermogen is creatine ideaal. 

De premium aminozuren van foodspring worden uitsluitend gewonnen uit plantaardige producten zoals maïskorrels. De grondstof wordt heel voorzichtig gefermenteerd met als resultaat een zuiver eindproduct met maximale biologische beschikbaarheid. Al onze capsules bevatten plantaardige cellulose, zijn 100% veganistisch en dus ook geschikt voor de meest veeleisende atleten.