Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Snacks voor tussendoor

Zijn snacks voor tussendoor een vervelend onderwerp? Niet met foodspring. Wij hebben de perfecte snacks voor je fitness-lifestyle. Innovatief, lekker en ToGo. High protein en low carb. Precies wat je nodig hebt. Zonder overbodige ingrediënten. Uit premium grondstoffen.  


“Voor onze snacks zoeken onze voedingsdeskundigen premium grondstoffen en levensmiddelen waarmee ze snacks maken. Hierdoor kunnen deze voldoen aan de hoogste eisen.”


Superfoods staan hierbij bovenaan de lijst. Met de enorme hoeveelheid aan voedingsstoffen voorzien ze je van vele antioxidanten en vitaminen. Onze goji bessen zijn in de zon van het Chinese hoogland gerijpt en gedroogd om zoveel mogelijk van hun waardevolle voedingsstoffen te behouden. Ook onze noten & bessen zijn geweldig. Macadamia & amandelen worden gemengd met goji bessen, moerbeien en nog vele andere hoogwaardige noten en bessen in biokwaliteit. 

Met zorgvuldig geselecteerd wit bio chia zaad kun je snel en gemakkelijk een chia pudding ToGo maken. En dit helemaal volgens jouw smaak. Heb je toch meer zin in choco? Dan is een Protein Bar Brownie het perfecte alternatief voor veel proteïne. 

Het absolute highlight als tussendoortje zijn onze Crunchy Fruits. Gedroogde vruchten, zo knapperig en intens als je nog nooit hebt geproefd. Uiteraard zonder toegevoegde suiker. Puur fruit voor puur genot. Heb je liever iets hartigs? Probeer dan eens de Crunchy Veggies of onze Beef Jerky van Schotse weiderunderen.


“De gezonde fitness snacks van foodspring slagen voor de strengste kwaliteitscontroles. Onze unieke producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en verwerkt met behoud van alle belangrijke voedingsstoffen - voor vitale voedingswaarden.”