Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Toepassing na de training

Na de training is voor de training. Wil je meer effect van je trainingen zien? Dan is jouw moment na de training. Bij foodspring ontwikkelen we finest fitness food dat je helpt om je doelen te bereiken.  

Vooral bij kracht- en functional trainingen worden je spieren intensief belast. Na zo'n training heb je voornamelijk één ding nodig: eiwit.

Bij onze proteïne shakes kiezen we voor proteïnen uit kwalitatief hoogwaardige weidemelk. Whey proteïne is de ideale shake na de krachttraining. 3K en bio proteïne leveren extra waardevolle caseïne die je spieren tot wel 7 uur voorziet van eiwit. Voor iedereen die liever plantaardige producten gebruikt, hebben we de veganistische proteïne ontwikkeld. Deze combineert vier hoogwaardige plantaardige proteïnebronnen en is lactose- en sojavrij. In de zomer is CocoWhey een proteïnerijke verfrissing na een intensieve workout. 

Wil je liever een snack uit het vuistje? Dan zijn onze Protein Bars, aan de lucht gedroogde Beef Jerky van weiderunderen of onze pindakaas uit 350 g geroosterde pinda's perfect voor jou.  


“Training en voeding gaan hand in hand. Om zoveel mogelijk trainingsdoelen te bereiken, is een eiwitrijke voeding noodzakelijk. Ook aminozuren en gezonde snacks voor iedere dag zijn perfect om je met de training te helpen.”  


De klassieker na de training is het aminozuur L-glutamine. Voor onze L-glutamine kiezen we voor een plantaardige grondstof uit gefermenteerde mais. Met minderwaardige bronnen zoals eendenveren willen we absoluut niets te maken hebben. 

Trouwens: als je wilt profiteren van een volledige portie power na de training, dan zijn onze pakketten precies de juiste keuze voor jou. Pakket voor spieropbouw, om af te vallen, voor functional training of met snacks: alle pakketten bevatten het beste voor de training en bieden je een behoorlijke korting.