Sorteer op
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Blijf fit en trakteer jezelf


Onze lekkere fitness-traktaties en maaltijden bevatten hoogwaardige eiwitten en waardevolle voedingsstoffen voor een verbeterde spierfunctie. De milde verwerkingsmethoden en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zorgen ervoor dat waardevolle voedingsstoffen en enzymen volledig actief blijven, voor een maximaal voedingseffect.


“De fitness-traktaties van foodspring zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar gezonde en natuurlijke voedingskeuzes. Alle ingrediënten in onze producten zijn perfect uitgebalanceerd zodat je 100% kunt presteren, tijdens het sporten en in je dagelijks leven.”


Van ijs, cookies en brownies tot pizza, pancakes en pindakaas, wij hebben alles om de zoete en hartige trek te stillen. Omdat fit blijven niet hoeft te betekenen dat je de dingen die je zo lekker vindt moet laten staan!

Alle fitness-traktaties van foodspring worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Onze producten zijn simpelweg onvergelijkbaar - voor een holistische benadering van gezondheid en fitness. De buitengewone nutriëntendichtheid maakt van de traktaties de perfecte keuze voor een lekkere boost, op elk moment van de dag.