Daily Vitamins

“Vitaminevoorziening voor elke dag”

Gratis shaker
  • Daily Vitamins Blik
Direct leverbaar
100 capsules (70 g)
24,99 €
(36,75 €/100 g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Veganistisch symbool
Veganistische capsulehulzen
Capsulemateriaal van cellulose plantaardige vezels
Veganistisch symbool
Exclusieve kwaliteitsteelt
Echt groente en fruit uit gemeenschappelijke teelt
Behoedzaamheid symbool
Behoedzame verwerking
Voor een optimaal vitaminebehoud
Appel symbool
Volledige vitaminevoorziening
Vitaminen voor belangrijke lichaamsfuncties
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Zorgvuldig gekozen grondstoffen, hoogwaardig verwerkt
Ingrediënten

Mix van groente-extracten en -poeders (bevat: maltodextrine, zetmeel, emulgator lecithine), cellulose (capsule), appelpectine, mix van vruchtenextracten en vruchtenpoeder (bevat: antiklontermiddel siliciumdioxide, L-ascorbinezuur, spirulina algenpoeder, d-alpha-tocoferol acetaat, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), appelpoeder (bevat: maltodextrine, zuurtegraadregelaar citroenzuur), sinaasappelpoeder (bevat: Maltodextrine, zuurtegraadregelaar citroenzuur, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, pyridoxine, riboflavine, thiamine mononitraat, retinylacetaat, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine

Info

Voedingssupplement

Bijzondere ingrediënten per portie
groente-extract en -poeder 360 mg
vruchtenextract en -poeder 160 mg
waarvan polyphenolen 48 mg
appelpoeder 20 mg
sinaasappelpoeder 20 mg
spirulina algenpoeder 100 mg
appelpectine 200 mg
vitamines per portie NRV1
vitamine A 800 µg 100%
vitamine D 5,0 mg 100%
vitamine E 12 mg 100%
vitamine C 80 mg 100%
vitamine B1 1,1 mg 100%
vitamine B2 1,4 mg 100%
vitamine B6 1,4 mg 100%
vitamine B12 2,5 mg 100%
niacine 16 mg 100%
pantotheenzuur 6,0 mg 100%
foliumzuur 200 µg 100%
biotine 50 µg 100%

1 Als percentage van de referentiewaarden voor de dagelijkse consumptie (= voedingswaardereferenties).

Opmerking

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Dosering & bereiding

Dagelijks 3 tabletten (1 portie) met voldoende vloeistof innemen.

Onze Daily Vitamins-tip

Omdat het lichaam niet in staat is om grote hoeveelheden vitaminen en mineralen op te slaan, worden deze bij een overaanbod weer afgevoerd. Wij adviseren daarom 's morgens 1 en 's avonds 2 capsules in te nemen.

Aanbevolen tijdstip
  • 's Morgens
  • 's Avonds
Gemiddelde klantbeoordeling

Goed

Doet wat het moet doen, gewoon goed!

Top

Gebruik dit product nu een paar weken en voel me erg goed! ook prima door te slikken met wat water

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Waarom foodspring Daily Vitamins?

In de meeste vitaminepreparaten worden er uitsluitend synthetisch geproduceerde vitaminen gebruikt. Deze worden in een laboratorium gevormd en chemisch nagemaakt naar hun natuurlijke voorbeeld. Daarbij kan de kwaliteit van de natuurlijke vitaminen nooit bereikt worden. Wij kiezen bij onze Daily Vitamins voor extracten uit echte groenten en fruit. Door allerlei grondstoffen worden zo alle essentiële vitaminen gedekt.

Vervangt de Daily Vitamin groenten en fruit?

In het dagelijkse advies voor onze klanten hechten we veel belang aan de sensibilisering voor het thema gezonde en zorgvuldig uitgekozen voeding. Hier speelt de vertering van groenten en fruit een belangrijke rol. De Daily Vitamins dienen voor de dagelijkse inname van vitaminen. De Daily Vitamins dekken bijna alle vitaminen, maar natuurlijk moet je ook nog verse groenten en fruit op het menu zetten.

Waarom gebruiken jullie echte vitaminen uit groenten en fruit?

Kunstmatige vitaminen worden volgens hun natuurlijke voorbeeld in het laboratorium nagemaakt. Zo ontstaat er bijvoorbeeld een chemische tegenhanger van de vitamine C die in sinaasappel zit. Toch lukt een 1:1-namaak op moleculair vlak niet altijd. Studies tonen aan dat ons lichaam het verschil tussen kunstmatige en natuurlijke vitaminen opmerkt en dat we de natuurlijke beter kunnen opnemen. Om de hoogste natuurlijkheid en de beste biobeschikbaarheid te garanderen, gebruiken we milieuvriendelijke geëxtraheerde vitaminen uit verse groenten en fruit.

Zijn pesticiden in de teelt van groenten en fruit schadelijk?

Door chemische pesticiden intensief te gebruiken, zijn er heel wat gevolgen voor de gezondheid. Deze reststoffen zijn giftig voor je lichaam en belasten het onnodig. Bovendien zijn de veldwerkers bij intensief gebruik van pesticiden blootgesteld aan zware belastingen voor de gezondheid. Ook de bodem en het milieu lijden grootschalig onder deze chemische invloeden. Voor de gezondheid, de mens en het milieu kiezen we daarom voor groenten en fruit uit duurzame verwerking die zonder intensieve pesticiden gekweekt worden.

Zijn de Daily Vitamins van foodspring veganistisch?

Onze capsulehulzen bestaan 100% uit natuurlijk duurzame cellulose. We distantiëren ons van goedkope capsulehulzen van gelatine en kiezen aan de binnen- en buitenkant voor hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen.