Cadeaukaart

“Direct printbare cadeaubon. ”

3.9/5 11 beoordelingen
3.9 5 11
foodspring Cadeaukaart https://d23o500odzh64r.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/7/small_image/88x77/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/180201-fs-giftcard-valentines-day-desktop.png
Cadeaukaart
Momenteel niet leverbaar
€ 15
Incl. btw & plus Verzending
Altijd het juiste cadeau
Altijd het juiste cadeau
Geldig voor het volledige assortiment
Last-minute cadeau idee
Last-minute cadeau idee
Bestellen, afdrukken, klaar.
Stressvrij winkelen
Stressvrij winkelen
Geen tijdslimiet en altijd inwisselbaar
finest fitness food
finest fitness food
Voor je vrienden en familie
Gemiddelde klantbeoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar op Nederlands.
Veelgestelde Vragen
Hoe kan ik de cadeaubon krijgen?

Je ontvangt je foodspring cadeaubon direct na het voltooien van de bestelling via e-mail. Voor bestellingen zonder account wordt het adres gebruikt dat tijdens het betalingsproces is opgegeven. Druk de PDF af (we raden voor het mooiste resultaat aan om in kleur te printen) en voer je naam en de naam in van degeene aan wie je de cadeaubon geeft. Het beste deel: geen verzendkosten!

Hoe kan ik een cadeaubon voor foodspring inwisselen?

Super makkelijk! Op elke foodspring cadeaubon staat een individuele code die de ontvanger onmiddelijk kan inwisselen. Voer de code in onder je gebruikersaccount Accountsaldo / cadeaubonnen. De waarde van de cadeaubon wordt toegevoegd aan het winkeltegoed en kan worden gebruikt voor de volgende bestelling. Belangrijk: voordat je een persoonlijk account kan inwisselen, moet je dit eerst aanmaken. Met een gastaccounts kan je de cadeaubon niet inwisselen.

Wat moet ik nog meer weten?

foodspring cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld voor elk product. Echter, foodspring cadeaubonnen zelf zijn uitgesloten van andere korting, b.v. couponcodes. Ook kunnen gratis producten en bonusvoordelen niet worden overwogen bij de aankoop van de cadeaubon. Bij de inwisseling van de cadeaubon worden de respectieve gratis producten en bonusvoordelen als gewoonlijk opgenomen. Een contante betaling is niet mogelijk.

Blijven jullie meer thema's toevoegen?

Naast de reeds beschikbare ontwerpen, kan je uitkijken naar meer seizoensgebonden motieven. Blijf ons volgen voor meer!

Hoe lang zijn uw cadeaubonnen geldig?

Onbeperkt, natuurlijk! Op deze manier kunnen de gelukkige ontvangers hun tijd nemen om de producten te vinden die het meest geschikt zijn voor hun training of voedingsdoelen.