Coconut Chips 6-Pakket

“De fitness-snack direct van de palmboom.”

Gratis shaker
  • Coconut Chips 6-Pakket
Direct leverbaar
6 x 60 g

Inhoud van de verpakking:


  • 6x Coconut Chips
+ Free Shaker
UVP 14,99 €
Incl. btw & plus Verzending
100% saftig-reife Kokosnüsse
100% sappige rijpe kokosnoten
Intensive pure smaak zonder aroma's
Vegan & Paleo
Vegan & paleo
Zonder kunstmatige toevoegingen
Ohne zugesetzten Zucker
Zonder toegevoegde suikers
Alleen de subtiele zoetheid van de kokosnoot
Natürliche Energiequelle
Natuurlijke energiebron
Rijk aan waardevolle vetzuren
100% Bio & Rohkostqualität
100% bio & rauwkost kwaliteit
Uit gecontroleerde landbouw
Ingrediënten
100 % kokosnoot *
*uit gecontroleerde biologische landbouw
Voedingswaarden per 100 g
Energie 2805 kJ / 670 kcal
Vet 65 g
waarvan verzadigde vetzuren 57
Koolhydraten 7,4 g
waarvan suiker 7,4 g
Eiwit 6,7 g
Zout 0,09 g
Dosering & bereiding

Hoe je onze Coconut Chips het liefste eet, is natuurlijk aan jou. Als energy-kick tijdens het sporten, 's morgens in je muesli of in zoete en hartige gerechten die wel een exotische touch kunnen gebruiken. Laat je inspireren door onze recepten.

AANBEVOLEN TIJDSTIP
  • Tussendoor

onze favo recepten

Schoko-Kokos-Tassenkuchen

choco-Kokos-minitaartje

Voedingswaarden per 100 g: 342 kcal, 10 g eiwit, 25 g koolhydraten, 21 g vet
per taartje: 513 kcal, 15 g eiwit, 37 g koolhydraten, 31 g vet

  • Voor 1 taartje:
  • 1 tl kokosolie
  • 2 tl honing of agavesiroop
  • 1 ei
  • 2 el volkoren speltmeel
  • 1 el cacaopoeder, ongezoet
  • 1/3 tl bakpoeder
  • 20 g Coconut Chips van foodspring
Zo maak je het
  • Doe wat kokosolie in een hittebestendig kopje en zet het een paar seconden in de magnetron, zodat de olie vloeibaar wordt. Laat het vervolgens iets afkoelen.
  • Voeg de honing en het ei toe en meng alle ingrediënten goed door elkaar. 
  • Speltmeel, cacao en bakpoeder toevoegen en net zo lang mixen tot er een egaal deeg ontstaat. Neem de helft van de Coconut Chips en meng het door het deeg.
  • Bak nu het taartje op 900 Watt voor 1-1 ½ minuut in de magnetron. 
  • Strooi nu de rest van de Coconut Chips over het taartje en eet smakelijk!
Tip
Heb je geen magnetron of wil je dit vermijden? Dan kun je het taartje ook voor 20-25 minuten op 180°C in de oven bakken. Let er op dat je een keramisch, hittebestendig kopje gebruikt. 

Protein-Kokos-Milchreis

Proteïne-Kokos-Melkrijst

Voedingswaarden per 100 g: 104 kcal, 7 g eiwit, 9 g koolhydraten, 3 g vet
Per portie: 327 kcal, 21 g eiwit, 28 g koolhydraten, 11 g vet

  • Voor 2 porties:
  • 100 g melkrijst of dessertrijst
  • 400 ml halfvolle melk
  • 30 g Whey Protein Cocos Crisp van foodspring
  • 20 g Coconut Chips van foodspring
  • Optioneel: kaneel en fruit
Zo maak je het:
  • Schenk de melk in een pan en roer wat kaneel erdoor. Breng het langzaam aan de kook.
  • Voeg de rijst toe en laat deze op een laag vuur garen. Roer regelmatig om, zodat het niet aan kan branden.
  • Na ca. 25-30 minuten is de rijst gaar. De Whey Protein en Coconut Chips kun je al na 20 minuten toevoegen. Je kunt eventueel ook nog wat meer melk toevoegen.
  • Garneer dan de rijst met de overige Coconut Chips, fruit en eventueel nog wat kaneel.
Karotten-Kokos-Ingwer-Suppe mit Kichererbsen

Kokos-Curry-Soep met kikkererwten

Voedingswaarden per 100 g: 87 kcal, 2 g eiwit, 5 g koolhydraten, 6 g vet
Per portie: 381 kcal, 7 g eiwit, 21 g koolhydraten, 27 g vet

  • Voor 2 porties:
  • 100 g kikkererwten, gaar
  • 250 g wortels
  • 1 uien
  • 1 duimgroot stuk gember
  • 1 teen knoflook
  • 300 ml groentebouillon
  • 100 g kokosmelk
  • 1 tl kokosolie
  • 30 g Coconut Chips van foodspring
  • Zout, peper, kerriepoeder, paprikapoeder
Zo maak je het:
  • Verwarm de oven voor op 180°C met boven- en onderwarmte.
  • Verdeel de kikkererwten op een bakblik en bestrooi met zout, kerriepoeder en paprikapoeder.  Laat ze voor ca. 15 minuten in de oven bakken.
  • Snijd de wortel in stukjes. Hak ook de knoflook en gember fijn.
  • Verwarm de kokosolie in een pan totdat deze vloeibaar is en voeg de knoflook en gember toe. Vervolgens voeg je ook de wortels toe.
  • Giet de groentebouillon er overheen en laat op middelgroot vuur voor 10-15 minuten koken, tot de wortels gaar zijn.
  • Breng vervolgens op smaak met zout, peper, kerriepoeder en paprikapoeder en voeg ook de kokosmelk toe.
  • Pureer de soep en voeg dan de geroosterde kikkererwten en Coconut Chips toe.
Gemiddelde klantbeoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar op Nederlands.
Veelgestelde Vragen
Is het hoge vetgehalte werkelijk goed voor mij?

Het ene vet is het andere niet. Onze Coconut Chips bevatten van nature uit vooral MCT-vetzuren. Deze worden in je lichaam direct omgezet in energie en dat heb jij nodig!

Wat maakt jullie Coconut Chips de beste?

Wij gebruiken alleen de beste kokosnoten. Uiteraard van 100% biologische landbouw. Niks geen chemische of synthetische pesticiden of meststoffen. Wij voegen zelfs geen suiker toe. Heel simpel, zodat jouw lichaam zich kan concentreren op de waardevolle voedingsstoffen van de kokosnoot zelf. De kokosnoot wordt vers van de palm geraspt. Zo krokant en zo sappig, zo vind je er geeneen!

Komen jullie Coconut Chips van eerlijke en biologische landbouw?

Maar natuurlijk! Onze kokosnoten komen uit Sri Lanka. Daar rijpt de kokosnoot in het tropisch klimaat op zijn best. En natuurlijk van 100% biologische landbouw. Sappig. Knapperig. Gezond snacken zonder slecht geweten.

Wat is er met de schil van de Coconut Chips? Kan ik dat opeten?

Juist met schil wordt de kokosnoot nog interessanter. Het geeft de Coconut Chips een lekkere bite en zit boordevol belangrijke vezels. Jouw cravings verdwijnen als sneeuw voor de zon. En bij de smaak van pure kokos verschijnen vanzelf de palmbomen en paradijselijke stranden op je netvlies. Wie wil dat nou niet?