BCAA capsules

“Essentiële aminozuren voor je spieren”

Gratis shaker
  • BCAA capsules blik
Direct leverbaar
120 capsules (96 g)
24,99 €
(26,03 €/100g) Incl. btw & plus Verzending
  • 10% korting
  • Je volgende bestelling wordt elke 4 weken automatisch geplaatst.
  • Je kan je bestelfrequentie in het winkelwagentje wijzigen.
Zuiver plantaardige symbool
Zuiver plantaardig
Gefermenteerde premium BCAA
Aroma symbool
Zonder aroma's
100% vrij van kunstmatige toevoegingen
Blad symbool
Veganistische capsules
Plantaardige capsules - zonder dierlijke gelatine
Duitsland symbool
Geproduceerd in Duitsland
Hoogste kwaliteitsstandaarden
Vitaliteit symbool
Multitalent BCAA
Spierbescherming & prestatievermogen
Ingrediënten
L-leucine (37,5%), L-isoleucine (18,8%), L-valine (18,8%), L-alanine, veganistische capsules (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), pantotheenzuur, vitamine B6

Info

Voedingssupplement

vitamines per portie NRV2
vitamine B6 0,86 mg 60%
pantotheenzuur 3,6 mg 60%
Bijzondere ingrediënten per portie
BCAA1 2400 mg
waarvan L-leucine 1200 mg
waarvan L-isoleucine 600 mg
waarvan L-valine 600 mg
BCAA = vertakte keten aminozuren
Als percentage van de referentiewaarden voor de dagelijkse consumptie (= voedingswaardereferenties).
OPMERKING
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.
Dosering & bereiding

Neem voor de training 4 capsules met voldoende vloeistof in. Bij meer dan 3 trainingsdagen per week, dagelijks 4 capsules innemen.

Onze BCAA-tip

Zorgt voor een power boost voor een intensieve traineenheid: Combineer onze BCAA's met creatine of L-arginine.

Aanbevolen tijdstip
  • 's Morgens
  • 's Avonds
  • Voor de training
Gemiddelde klantbeoordeling

BCAA

Werkt zoals BCAA moet werken. Een aanrader!

Goed product.

Ik heb dit product gekocht omdat het veganistisch is. Goed product.

1 / 1
Veelgestelde Vragen
Waarom gebruiken jullie plantaardige voedingsstoffen voor jullie BCAA's?

Kwaliteit hangt voor ons altijd nauw samen met natuurlijkheid. Daarom maken we zowel de inhoud als het capsulemateriaal van plantaardige bronnen. Zo kunnen we 100% veganistische kwaliteit garanderen.

Worden mensenharen of eendenveren verwerkt?

We willen absoluut niets te maken hebben met minderwaardige extractieprocessen uit mensenharen of eendenveren. Deze productiemethode is duidelijk goedkoper, maar volgens onze kwaliteitseisen niet aanvaardbaar.

Waarom hebben foodspring BCAA's de verhouding 2:1:1?

Volgens het principe “meer brengt meer op” kan je op de markt vele BCAA's in de verhoudingen 4:1:1 of zelfs 8:1:1 vinden. Dit principe geldt echter niet overal: om het beste effect van BCAA's te bereiken, is het belangrijk om ze in een optimale verhouding in te nemen. De dagelijkse behoeft aan leucine is dubbel zo hoog als de behoefte aan isoleucine en valine. Enkel in de juiste dosering kan het lichaam de aparte bestanddelen gebruiken tijdens en na de training. Studies tonen aan dat de aminozuren leucine, isoleucine en valine in de verhouding 2:1:1 het meeste effect hebben op het lichaam.

Zijn BCAA's ook voor gelegenheidssporters zinvol?

BCAA's zijn in principe, onafhankelijk van het soort sport, geschikt voor iedereen die fysiek actief is. Het maakt niet uit of je 2 keer per week gaat fitnessen of regelmatig traint: zodra we het lichaam uitdagen, heeft het energie nodig. Deze energie uit zich vooral in spieractiviteit. De essentiële aminozuren beschermen tegen de afbraak van de spieren en kunnen uitputtingsverschijnselen uitstellen. Hoe intensief je traint en wat je doel is hangt hiermee niet samen: spierbescherming en spieropbouw zijn altijd essentiële bestanddelen van elke sportieve inspanning.

Helpen BCAA's om af te vallen?

Tijdens een dieet met minder calorieën kunnen BCAA's belangrijk zijn. Om af te vallen is een tekort aan calorieën nodig. Zodra er een tekort aan calorieën is, bestaat het gevaar dat spieren in plaats van vet afgebroken worden. De aminozuren leucine, isoleucine en valine, die in BCAA's zitten, staan het lichaam bijna onmiddellijk na de inname ter beschikking. Ze hoeven namelijk niet eerst via de lever omgezet worden. Ze leveren meteen energie en vermijden dat het lichaam deze energie uit spiereiwit haalt. Bij de afbraak van lichaamsvetten helpen BCAA's dus om zoveel mogelijk spiermassa te behouden.