Sorteer op Sorteer op: Relevant
  resultaten
Totale prijs incl. btw, excl. verzendkosten

Shape-producten van premium kwaliteit uit Duitsland


We willen niets te maken hebben met magerzucht en crashdiëten. Ons doel: wij doen geen loze beloftes en willen ervoor zorgen dat je lang in shape blijft en elke dag goed kunt presteren. Wij smeren je geen wonderpil aan en je zult bij ons ook echt aan de bak moeten en gaan bewegen. Maar onze speciaal ontwikkelde producten helpen je wel om je doelen sneller te bereiken.


“Onze producten ondersteunen je bodyshape training en maken het je gemakkelijker om een 'beachproof' lichaam te krijgen.”


We zijn er trots op dat we met onze shape shake een eiwitshake hebben ontwikkeld die een goed voedingssupplement voor bodyshaping is. Het bijzondere aan onze shape shake? Hij geeft je een verzadigd gevoel en is perfect afgestemd op je fysieke behoeften als je aan bodyshaping doet. Bovendien bevat hij hoogwaardige melk van grasgevoerde weidekoeien.


“De shape-producten van foodspring zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten, worden in Duitsland geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.”


Alle shape-producten van foodspring worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van HACCP- en ISO-normen. De verschillende producten worden ontwikkeld volgens de nieuwste inzichten op het gebied van de voedingswetenschap en actuele studies op het gebied van dieetonderzoek.